inschrijven schooljaar 2024-2025

Broers en/of zusjes die volgend schooljaar 2024-2025 mogen instappen, kunnen vanaf nu ingeschreven worden. Wenst u broer of zus in te schrijven, maak dan zeker een afspraak per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Wij kunnen de afspraak fysiek laten doorgaan op de school (dinsdagnamiddag) of we kunnen de papieren meegeven met broer of zus. U vult deze dan thuis in en geeft ze terug mee naar school. Van zodra de inschrijving dan gerealiseerd is krijgt u een berichtje van het secretariaat.  

Wanneer mag uw kleuter instappen op school?

Vanaf het moment dat uw kleuter 2,5 jaar is, mag hij/zij starten in de kleuterschool na de daaropvolgende vakantie. (zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie, na hemelvaart). 3 februari is tevens een instapdatum. 

 

Inschrijven

Voor je kind naar school kan komen, moeten we het eerst inschrijven.

Inschrijven kan na een telefonische afspraak met de directie op het nummer 03/770 66 85.

Zorg er voor dat je de SIS-kaart bij hebt of het kids-ID waarmee we de juiste schrijfwijze van het kind en zijn of haar geboortedatum kunnen nakijken.

Een kind tussen 2,5 jaar en 3 jaar kan starten op één van de 7 instapdagen.  Voor kleuters ouder dan 3 jaar gelden deze instapdata niet.

 

Via deze brief heb je alle info nog eens op een rij.

Instapdata

De volgende instapdata voor het schooljaar 2022-2023 zijn:

  • 27 februari 2023
  • 17 april 2023
  • 22 mei 2023

Op de site onderwijs.vlaanderen.be staat een pagina waar je de instapdatum voor je kind kan berekenen.