Terug naar school (15 mei)

Op 15 mei mocht de klok van onze school nog eens luiden ter gelegenheid van het - gedeeltelijk - terug openen van onze school.

Mies van het zesde leerjaar kreeg een camera van Linde Merckpoel en filmde haar ervaringen op de eerste terug-naar-schooldag.

Filmpjes via 'lees meer'.

Sporten in je kot.

Nu de lessen nog een tijdje opgeschort zullen zijn, wordt het wel tijd om iets te voorzien.  Juf Els verzamelt een reeks oefeningen op haar eigen weebly:

https://sportmetjufels.weebly.com/

Doe elke dag een paar oefeningetjes om je gezondheid te helpen.  Foto's en filmpjes van je activiteit mag je altijd doorsturen naar juf Els.

Schoolfeest afgelast

Door de perikelen die rond het corona-virus hangen, hebben we besloten om het schoolfeest niet door te laten gaan.  Via deze brief kan je de volledige uitleg lezen.

 

Inschrijving NOODopvang

Beste ouders,

Nu de maatregelen rond de COVID-19 crisis aan het versoepelen zijn, proberen wij ons voor te bereiden op wat komen gaat.  Het zal niet meer voor iedereen even gemakkelijk zijn om voor opvang van de kinderen te zorgen.  Toch blijven wij vragen om ZELF voor opvang te zorgen.  Als school bieden wij echter voor de kinderen waar het absoluut voor nodig is, opvang aan.  Om een idee te krijgen van het aantal kinderen dat we een veilig verblijf moeten kunnen aanbieden in onze school, hebben we een inschrijvingsformulier voorzien.  Gelieve hiervan gebruik te maken.  Het formulier wordt op zondag op 12u afgesloten en terug geopend voor de volgende week op donderdag.

banner opschorting

Dankuwel,

Het schoolteam.

Opschorting lessen

Om de verspreiding van het Coronavirus in te perken, heeft de Federale Overheid beslist om alle scholen te sluiten.  Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven en contact met andere mensen te vermijden.

Wij voorzien daarom momenteel enkel noodopvang.  We hebben een klein lijstje gemaakt met enkele websites die je kinderen kunnen prikkelen om dingen te doen.  Deze zijn wel online.  Denk er aan om ze ook eens van het mooie weer te laten genieten!

bannerOpschorting

Subcategorieƫn