Einde schooljaar 2019-2020

zonDit schooljaar zal de geschiedenis ingaan als het Corona-schooljaar.  We hebben er samen het beste van gemaakt en alles mooi kunnen afronden.  Het is nu dan ook tijd om vooruit te kijken naar het volgende.  In deze brief vind je al wat informatie terug.

We pikken er alvast enkele data uit:

  • woensdag 26 augustus: welkomdag van 18u tot 20u
  • dinsdag 1 september: start van het nieuwe schooljaar
  • maandag 7 september: 19u infoavond voor de ouders
  • vrijdag 9 oktober: studiedag voor de leerkrachten, geen school voor de kinderen
  • vrijdag 16 oktober: lokale verlofdag
  • woensdag 25 november: studiedag voor de leerkrachten, geen school voor de kinderen

 

Inschrijvingen:

Nieuwe leerlingen kunnen ingeschreven worden in onze school tot 3 juli.  Vanaf 18 augustus zijn we terug op en kunnen we dus opnieuw inschrijvingen organiseren.  JE neemt eerst contact op met de school en maakt een afpraak om alles 'coronaproof' te behandelen.

Terug naar school (15 mei)

Op 15 mei mocht de klok van onze school nog eens luiden ter gelegenheid van het - gedeeltelijk - terug openen van onze school.

Mies van het zesde leerjaar kreeg een camera van Linde Merckpoel en filmde haar ervaringen op de eerste terug-naar-schooldag.

Filmpjes via 'lees meer'.

Inschrijving NOODopvang

Beste ouders,

Nu de maatregelen rond de COVID-19 crisis aan het versoepelen zijn, proberen wij ons voor te bereiden op wat komen gaat.  Het zal niet meer voor iedereen even gemakkelijk zijn om voor opvang van de kinderen te zorgen.  Toch blijven wij vragen om ZELF voor opvang te zorgen.  Als school bieden wij echter voor de kinderen waar het absoluut voor nodig is, opvang aan.  Om een idee te krijgen van het aantal kinderen dat we een veilig verblijf moeten kunnen aanbieden in onze school, hebben we een inschrijvingsformulier voorzien.  Gelieve hiervan gebruik te maken.  Het formulier wordt op zondag op 12u afgesloten en terug geopend voor de volgende week op donderdag.

banner opschorting

Dankuwel,

Het schoolteam.

Sporten in je kot.

Nu de lessen nog een tijdje opgeschort zullen zijn, wordt het wel tijd om iets te voorzien.  Juf Els verzamelt een reeks oefeningen op haar eigen weebly:

https://sportmetjufels.weebly.com/

Doe elke dag een paar oefeningetjes om je gezondheid te helpen.  Foto's en filmpjes van je activiteit mag je altijd doorsturen naar juf Els.

Schoolfeest afgelast

Door de perikelen die rond het corona-virus hangen, hebben we besloten om het schoolfeest niet door te laten gaan.  Via deze brief kan je de volledige uitleg lezen.

 

Subcategorieƫn