STIP IT!

Einde schooljaar 2020-2021

splashOok dit schooljaar is er een geweest met rare wendingen.  We moesten ons regelmatig aanpassen aan nieuwe regels.  Maar we hebben het weeral gedaan.  Het einde is in zicht.  Woensdag 30 juni is onze laatste lesdag.  Om 12u05 luidt de schoolbel de vakantie in.

We zien jullie graag terug op onze welkomdag op 30 augustus tussen 18u00 en 20u00.  Wat we juist gaan doen, kunnen we nu nog niet vertellen omdat we nog even willen afwachten welke maatregelen er op dat moment gelden.

Op woensdag 1 september staan we dan weer met zijn allen klaar om er weer een tof en leerrijk jaar van te maken!

 

 Een volledig overzicht voor het volgende schooljaar vind je in deze nieuwsbrief.

 

 

Welkom terug op school

Het is een beetje spannend, het is een beetje raar
Het begin van het nieuwe schooljaar is weer daar
We kunnen niet starten zoals we dat deden vorig jaar
We hebben wel voor jullie een mooi filmpje klaar.
Dus klik hierna op de link en KIJKEN MAAR.

 

De Link

Eerste schooldag

Joepie terug naar school!

kleurige paraplusSchooljaar 2020 - 2021 wordt volop voorbereid.  Boekentassen worden uit de kast gehaald, brooddozen en drinkbussen terug te voorschijn getoverd en misschien wordt er nog rap om wat kleren gegaan.  Want wat zijn ze toch weer gegroeid deze zomer!  Ook de juffen hebben zichzelf vanonder het stof, of vanuit hun luie zetel gehaald.  Er worden al banken klaar gezet, boeken gesorteerd, lessen voorbereid en nieuwe leermethodes bestudeerd.  

We zijn enorm blij dat we het schooljaar alvast met de normale lesregelingen mogen starten.  En laat ons hopen dat Covid19 zich een beetje rustig houdt en we dus het hele schooljaar normaal kunnen werken.

Er is echter ook nog minder goed nieuws: de Welkomdag kunnen we niet organiseren op een corona-veilige manier.  Maar niet getreurd, er wordt volop gewerkt aan een alternatief!